ooglidcorrectie

Weer een groot kijkbereik

Je wordt ouder en hebt het idee dat je door een tunnel heen kijkt, ook krijg je geregeld opmerkingen van mensen dat je er moe en futloos uitziet terwijl je op en top fit bent. Door het verslappen van de huid rond je ogen kan het beeld ontstaan dat je somber of moe bent, dit komt omdat de oogleden overhangen. Ook wallen kunnen ontstaan naarmate de huid ouder wordt, de Arenborghoeve heeft specialisten in huis die dit met een ooglidcorrectie kunnen corrigeren. Na de behandeling heb je weer een frisse uitstraling en oog je niet meer vermoeid.

ooglidcorrectie

Waarom een bovenooglid correctie?

Een ooglidcorrectie wordt in veel gevallen toegepast als je het idee hebt dat je door een tunnel kijkt, het geeft het gevoel dat je minder ziet dan voorheen omdat de oogleden overhangen. Dit kan eenvoudig worden verholpen, een kleine ingreep waarbij overtollig huidweefsel wordt weggehaald. Is het nodig dat er ook vetweefsel weggehaald moet worden dan doen we dit natuurlijk ook. Het kleine litteken wat er overblijft zal praktisch onzichtbaar zijn omdat deze in een natuurlijke plooi wordt verwerkt. Na de behandeling zul je er weer stralend en fris uitzien of er gaat een nieuwe wereld voor je open.

ooglidcorrectie

In principe is een ooglidcorrectie een kleine ingreep waar nooit bloedingen of infecties bij optreden. Na de behandeling heb je wel de eerste dagen dat het moeilijk is om het oog compleet dicht te doen. Vrij snel verdwijnt dit weer en zal je het oog weer netjes dicht kunnen doen. Irritaties aan het oog kunnen ook optreden, we doelen dan op branderige of tranende ogen. Je kunt het gevoel hebben dat er meer huid verwijderd had moeten worden, je kunt niet teveel weghalen anders sluiten de ogen niet meer. De Arenborghoeve is betrouwbare kliniek met ervaren specialisten die al jaren correcties doen, niet alleen aan ogen maar ook op andere plaatsen van het lichaam.