Roze handschoenen

Vindt de beste Nitril handschoenen!

Werkt u in de zorg, mondzorg of bent u werkzaam in een nagelsalon? Bij al deze werkgebieden is het van groot belang dat u nitril handschoenen gebruikt terwijl u uw vak uitvoert. Kunt u het uzelf voorstellen dat u met uw vingers aan andermans tanden zit of dat u tijdens zorg werkzaamheden niets om uw handen kunt doen om uw handen te beschermen tegen vervuilde oppervlaktes of tegen bacteriën? Wij raden u aan om gebruik te maken van nitril handschoenen als u taken uitvoert waarmee u uw handen intensief gebruikt. Door nitril handschoenen van De Boer Dental te gebruiken zijn uw handen beschermt tegen bacteriën en vervuilden oppervlaktes. Door nitril handschoenen te gebruiken werkt u hygiënisch en volgens de normen en richtlijnen van uw vakgebied. De handschoenen van De Boer Dental zijn sterke en stevige nitril handschoenen. Nitril is een zacht, huidvriendelijk materiaal met veel draagcomfort én een fijne pasvorm. De handschoenen hebben een goed tastgevoel door de geruwde vingertoppen. Zo heeft u extra grip tijdens uw werkzaamheden.

Nitril handschoen

Uw handen beschermen met nitril handschoenen

Door nitril handschoenen te gebruiken voorkomt u beschadiging aan uw handen en beschermt u uzelf tegen diverse bacteriën. De nitril handschoenen van De Boer Dental zijn zeer geschikt voor het werken in de zorg. Ook als u in een nagelsalon werkzaam bent zijn nitril handschoenen erg prettig. De nitril handschoenen van De Boer Dental worden gemaakt van 100% synthetisch nitril. Hierdoor zijn de nitril werkhandschoenen sterk en rekbaar. De Boer Dental verkoopt nitril handschoenen in verschillende kleuren. Zo kunt u uw handschoenen aanpassen aan uw werkomgeving. De nitril handschoenen van De Boer Dental zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Hierdoor zijn de handschoenen ook te gebruiken voor schilders en in autogarages. De handschoenen zijn namelijk goed bestand tegen bacteriën én chemicaliën. De nitril handschoenen van De Boer Dental zijn voor eenmalig gebruik!

de Boer Dental

Waarom nitril handschoenen bestellen bij de Boer Dental

De handschoenen van De Boer Dental zijn van sterke kwaliteit én te verkrijgen voor een betaalbare prijs. Doordat u eenmalig de handschoenen gebruikt heeft u continue goede kwaliteit handschoenen aan uw handen. De producten van De Boer Dental kunt u gemakkelijk online bestellen en zijn uit voorraad leverbaar. De nitril handschoenen van De Boer Dental voldoen aan de Europese Richtlijnen voor Medische Hulpmiddelen en Persoonlijke beschermingsmiddelen. Zij voldoen aan alle normeringen voor medisch gebruik. Daarnaast bieden zij u een ruime keuze aan in verschillende diktes én kleuren! Bent u niet tevreden? Dan krijgt u uw geld retour. U heeft bij De Boer Dental een ruime keuze uit verschillende handschoenen. Denkt u aan vinyl handschoenen, nitril handschoenen en latex handschoenen.