Stoppen met roken.

Programma PTSS

Stoppen met de gewone sigaret is vandaag de dag een stuk gemakkelijker geworden. Je kunt namelijk overstappen op de elektrische sigaret. Dit is een perfect alternatief en een stuk minder schadelijk voor je gezondheid. Om dit proces te ondersteunen om helemaal te stoppen met roken kan je ook online therapie, hier worden tegenwoordig goede resultaten mee behaald.

Wat is nu de beste e-sigaret?

Als je e-sigaretten gaat kopen, ga je natuurlijk voor het beste. Het blijft ten slotte roken en je wilt geen inferieure elektrische sigaretten kopen. Die zijn er genoeg te online en in de winkel te koop en deze varianten kun je beter mijden, want mogelijk dat deze schadelijk kunnen zijn. Op buitenlandse webshop kun je deze wellicht tegen een zacht prijsje kopen, maar zoals aangegeven zijn het vaak slecht e-sigaretten. Veel Nederlandse shops bieden kwalitatief redelijk goede e-sigaretten aan.

Welke sigaret de beste is in 2020, is lastig om aan te geven. Het hangt namelijk af van je eigen behoeften. Zo heb je e-sigaretten met een smaakje. Dit soort sigaretten zijn een stuk aangenamer qua smaak dan een gewone sigaret, maar hier moet je maar net van houden. Als je een elektrische sigaret met een smaakje wilt, dan kun je kiezen uit veel verschillende soorten. Van aardbei tot een dropsmaak en van een chocolade tot een mint smaak. Vrijwel alles is mogelijk.

Daarnaast heb je te maken met het nicotine gehalte. Als je wilt stoppen met roken is het raadzaam om te kijken naar sigaretten met een laag nicotinegehalte. Dit kun je langzaam maar zeker afbouwen, zodat de behoefte naar een sigaret op een gegeven moment zal afnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *