Profiteer van zonnepanelen op uw bedrijfspand

Er is in Nederland in de afgelopen jaren veel aandacht geweest voor het plaatsen van zonnepanelen op bedrijfspanden. Dit heeft alles te maken met het feit dat bedrijfspanden vaak enorme daken hebben en het eigenlijk zonde is om hier geen gebruik van te maken. Desondanks zijn niet alle ondernemers overtuigd van de voordelen en dit heeft veelal te maken met de enorme kosten die deze investering met zich meebrengt. Om dit op te lossen heeft KiesZon het mogelijk gemaakt om te profiteren van zonnepanelen, zonder hier zelf in te hoeven investeren. Hoe dit werkt lees je hieronder.

Wat bieden wij?

KiesZon biedt u de mogelijkheid te profiteren van zonnepanelen op uw bedrijfspand, zonder dat dit u bakken met geld gaat kosten. Dit doen we door u de keuze te geven uit twee financieringsopties: dakhuur en operational lease. Bij de eerste optie komt het erop neer dat u uw dak verhuurt aan een derde partij, die vervolgens gebruikmaakt van de duurzame energie die u opwekt. Hiervoor ontvangt u van de huurder een vast bedrag per vierkante meter aan zonnepanelen op uw bedrijfspand. De installatie, monitoring en het onderhoud nemen wij voor rekening.

Als u kiest voor een operational lease, werkt het eigenlijk andersom. In plaats van dat u de zonnepanelen op uw bedrijfspand verhuurt, huurt u ze van ons. KiesZon betaalt de installatie-, monitorings- en onderhoudskosten en regelt de plaatsing van de zonnepanelen op uw bedrijfspand. Het enige wat u hoeft te doen is het maandelijkse of jaarlijkse leasebedrag aan ons te betalen. Zo kunt u profiteren van korting op uw energierekening, zonder een enorm bedrag kwijt te zijn aan de investering.

Vraag een vrijblijvende analyse aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Vraag dan een gratis en vrijblijvende analyse aan. Dit is heel eenvoudig. U geeft een schatting van de grootte van uw dak in vierkante meters en wij berekenen voor u de voordelen. Zodra we alles hebben uitgerekend, ontvangt u een overzicht met:

  • Hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen.
  • Hoeveel duurzame energie u hiermee kunt opwekken.
  • Hoeveel u hiermee kunt besparen op uw energierekening.
  • Hoeveel u kunt verdienen aan de huurvergoeding per vierkante meter.

Met deze vrijblijvende analyse krijgt u dus snel duidelijkheid over de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw bedrijfspand. Klinkt goed, toch?

Vragen of opmerkingen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze financieringsopties voor zonnepanelen op uw bedrijfspand of wilt u gewoon meer weten over KiesZon? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf en zijn ook altijd bereid wat tijd vrij te maken om u door de mogelijkheden heen te lopen.

KiesZon is vijf dagen per week telefonisch bereikbaar via 085 – 782 0050. Stuurt u liever een berichtje? Dan kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij streven ernaar op werkdagen altijd binnen 24 uur te reageren. Hopelijk tot gauw!