Mondzorg Brabant logo

Mondzorg Brabant voor je kiespijn

Je bent 65 jaar oud. Je bent bijna met pensioen en je mag als je klaar bent met werken genieten van je leven. Tandenpoetsen kent jouw generatie nog niet echt. En als je kiespijn had dan ging je naar de tandarts of naar de deur met touw om je tand te trekken. Tegenwoordig is de totale mondzorg veranderd. Mensen poetsen zijn tanden en steeds meer kinderen lopen met een beugel in de mond. Jij niet, jouw tanden zijn verrot en ze doen steeds meer pijn. Als je in de omgeving van Brabant woont hoef je niet verder te zoeken, want Mondzorg Brabant kan je helpen met een kunstgebit.

Wat kunnen wij?

De mondzorg is zoals hierboven beschreven totaal veranderd. Vroeger werd je tand getrokken als je kiespijn hebt. Tegenwoordig zijn de tandartsen en mondhygiënisten veel meer ontwikkeld en is er in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over mondzorg. 
De mensen van Mondzorg Brabant zijn tandartsen en mondhygiënisten die samenwerken om de beste mondzorg te leveren in Brabant. Hier lopen zowel controle tandartsen als specialisten die je met ieder tand probleem zonder problemen verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld om kiezen te vullen als beschadigd zijn als nieuwe inplanten plaatsen in je mond zodat het een mooi gebit blijft.