Maak verpleging makkelijker met een verpleegkundige horloge

Voor degene die in de verpleging werken is het vaak niet handig om een je mooiste en duurste horloge te dragen als je aan het werk bent. Je horloge kan door het werken ergens een keer tussen haken en kapotgaan of er kunnen bacteriën opkomen tijdens je lunchpauze. Dit wil je natuurlijk niet, daarom zijn er speciale verpleegkundige horloges gemaakt. Niet alleen in de verpleging zijn deze horloges handig om te gebruiken, maar ook voor ander fysiek werk.

Hoe werkt een verpleegkundig horloge?

Het verpleegkundige horloge is een heel eenvoudig horloge. Het heeft een duidelijke wijzerplaat met duidelijke wijzers en meestal een rode secondewijzer. Het horloge is vooral voor efficiënt gebruik bedoelt. Het horloge is geen normaal model die je met een bandje om je pols vastmaakt, maar je maakt hem vast aan je uniform met een clip of verpleegkundige speld. Hierdoor wordt het horloge niet snel vies en beschadigd hij niet tijdens het werk. Het klokje zelf is zeer gemakkelijk schoon te maken. Door de bescherming rond het klokje kan het horloge tegen een stootje.

Functies van het verpleegkundig horloge

De functies van het verpleegkundige horloge zijn er niet heel veel, omdat het een simpel horloge is die niet te groot moet zijn en stootbestendig is. Doordat hij klein is zit het niet in de weg. Het gaat eigenlijk alleen maar om de tijdfunctie, dat je gemakkelijk met een blik op de klok de tijd kan aflezen. In sommige horloges kan ook een alarmfunctie op zitten of zitten er glow in the dark wijzers op, dit geeft een leuk effect in het donker. De echte functie is uiteindelijk het gemakkelijke klok kijken.

Makkelijker verplegen met verpleegkundig horloge

Het verplegen zelf is een stuk makkelijker met het zorghorloge. Het zit namelijk niet meer om je pols, maar vastgespeld aan je uniform of werkkleding. Doordat het vastgespeld is zit het niet in de weg en kan je vrij bewegen. De patiënt heeft ook geen last meer van een horloge wat de verpleger(ster) om zijn of haar pols heeft wat de patiënt per ongeluk kan bezeren. In de verpleging moet het natuurlijk heel schoon zijn en wordt er veel schoongemaakt. Dit horloge is ook erg handig bij het schoonmaken want je hoeft hem niet af te doen bij het schoonmaken, het zit namelijk aan je kleding.

Verschillende modellen, maten en kleuren

Het verpleegsterhorloge is in een aantal modellen, maten en kleuren te verkrijgen.

Er zijn ongeveer acht soorten modellen. Deze modellen gaan van de serie stijlvol tot de serie fun. Het horloge is in alle maten beschikbaar. Ze zijn beschikbaar met een hele korte tot een lange diameter van het klokje. Het verpleegkundig horloge is in alle kleuren verkrijgbaar die je kunt bedenken. Zelfs kan je kiezen tussen allerlei kleuren combinaties verschillende soorten printjes en figuren. De verschillende kleuren combinaties en printjes creëren een leuke en gezellige sfeer. Hieronder staan de modellen voor je op een rijtje:

  • Stijlvol
  • Pin-steker
  • Met clip
  • Hout
  • Meerkleurig
  • Kleur uni
  • Silicone 
  • Fun