rollzflexgrijs_

Lichtgewicht en toch stabiel

Voorheen moest je bij een rollator kopen goed opletten of je wel een exemplaar had die genoeg gewicht had om er stabiel en goed mee buiten te kunnen lopen. Een hulpmiddel wat minder als tien kilo woog was in de ogen van een gebruiker niet erg stabiel. Als je nu kijkt in de webshop van tomzorg.nl zie je dat de techniek vele malen beter is dan vroeger. Lichtgewicht exemplaren zijn net zo stabiel en geschikt als de wat zwaardere modellen, een lichtgewicht model heeft dezelfde of zelfs nog betere eigenschappen als een zwaarder model.

Rollator Andre

Let goed op de hoogte van de steunen

Een rollator kopen betekent ook dat je goed op moet letten op de hoogte van de handvatten. De meeste exemplaren zijn gemaakt voor een bepaalde lengte, hierbij heb je een minimum en een maximale lengte. Ben je kleiner of groter dan de standaard lengte zijn er ook exemplaren die een aangepaste maat hebben, hierdoor heb je als je klein of groot bent ook de ondersteuning die je nodig hebt. Wanneer je niet de goede ondersteuning hebt kan dit ten koste gaan van je rug of je polsen die je dan teveel belast. Vraag altijd om informatie als je niet zeker weet wat de goede hoogte voor je is.

Rollator Felix

Zeer snelle levering van je hulpmiddel

Een hulpmiddel wil je natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben, moet je nog eens weken wachten dan word je daar niet blij van. De meeste exemplaren zijn snel leverbaar, heb je bijvoorbeeld een rollator besteld voor 12.00 dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd. Zelfs in het weekend op zaterdag, alleen speciale exemplaren wijken af van deze levertijd. Na het bestellen krijg je een code, hiermee kun je precies zien waar je hulpmiddel is in het leversysteem. Er wordt ook een tijd opgegeven wanneer deze wordt geleverd, dit is een indicatietijd.