Hoe krijg je een stralende huid?

Een stralende, egale huid, dat wil iedereen wel. Het is soms alleen best lastig om je huid mooi te houden. Er zijn immers een heleboel factoren die ervoor kunnen zorgen dat je huid er minder gezond uit gaat zien. Probeer onderstaande tips uit en ontdek hoe je een stralende huid kunt krijgen én behouden.

Douche niet te heet

Een hete douche kan erg lekker zijn. Toch is dit niet het beste dat je kunt doen voor je huid. Het warme water kan je huid namelijk beschadigen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Douche dus het liefst een paar graden kouder en kort je douchebeurten wat in, om zo je huid te beschermen tegen de hitte.

Vergeet vitamine C niet

Vitamine C is erg belangrijk voor een mooie huid. Zorg er dus voor dat je genoeg van deze vitamine binnenkrijgt. Dit doe je bijvoorbeel door sinaasappels, kiwi en tomaat te eten. Je kunt er ook voor kiezen om vitamine C supplementen bij te slikken. Dit is echter geen vervanging voor een gezond voedingspatroon. 

Zorg voor een schone huid

Uiteraard dien je ervoor te zorgen dat je huid altijd zo schoon mogelijk is, wil je een mooie en egale huid. Zorg dus voor een goede skincare. Ben je niet zo gemotiveerd om hier dagelijks aandacht aan te besteden? Met een mooi houten wasmeubel van Mastello is je gezicht wassen opeens een stuk leuker! 

Maak je smartphone schoon

Wist je dat ook je smartphone voor een onzuivere huid kan zorgen? Maak je smartphone regelmatig goed schoon met een beetje 70% alcohol. Er wordt namelijk gezegd dat een telefoon viezer is dan een wcbril. En je smartphone raak je gedurende de dag natuurlijk meerdere keren aan, met je vingers maar ook met je gezicht wanneer je bijvoorbeeld aan het bellen bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *